به گزارش شهرآرانیوز؛ معصومه ظهیری با بیان اینکه «پیوند عمیق ازدواج» میثاق عظیمی است که در قرآن و سخنان اهل بیت (ع) از آن یاد شده است، اظهار کرد: ازدواجی که با عقل، اراده، انتخاب و قابلیت تولید نسل در دو جنس مخالف یعنی بین زن و مرد واقع میشود در اسلام مورد تاکید است و تاکید بر آن نیز به دلیل آثار و فواید فردی و اجتماعی است که به دنبال دارد.
وی با بیان اینکه ازدواج مقولهای است که در عین سادگی، پیچیدگیهای خاص خود را دارد و شاید یکی از عواملی که امروز موضوع «ازدواج» را به مرز بحران کشانده همین ساده انگاریها و ساده اندیشیهای قبل از ازدواج است، افزود: ما باید قبل از ازدواج برای جوانان کارگاهها و کلاسهای آموزشی تعبیه کنیم نه اینکه دو ساعت مانده به زمان عقد به آنها آموزشهایی داده شود (آن چه که امروز در حال اجراست) چرا که در آن شرایط فرد بقدری اضطراب و استرس دارد که به تنها چیزی که فکر نمیکند، همان آموزش هاست. باید برای افرادی که به سن و موقعیت ازدواج میرسند، کارگاههایی تدارک دیده و به آنها آموزش داده شود.
دبیر ستاد راهبری زن و خانواده تصریح کرد: سلامت و سعادت خانواده در سلامت و سعادت اجتماع تاثیرگذار است. از همین رو در اسلام برای ازدواج شاخصها و معیارهایی در نظر گرفته شده است که به دو بخش تقسیم میشود؛ «شاخصهای فردی» و «شاخصهای موثر بر فرد» شاخصهای فردی مانند تحصیل، ظاهر، خلق و خوی شخصی افراد، برون گرا یا درون گرا بودن، شغل، درآمد و ... و ازجمله شاخصهای موثر بر فرد نیز میتوان به موضوع «فرهنگ» اشاره کرد.
منبع: شبستان